WORKSHOP STÅ STÆRKT

 uro og angst

4 moduler af 2 lektioner 

 

Har du: 

Tankemylder, social frygt, symptomer på angst, dårlig nattesøvn eller frygt for at vise dig frem, kan blot det at stå ud af sengen om morgenen, tappe dig fuldstændig for energi og lysten til gå i skole.

Så er du formentlig en af de mange unge mennesker, der er ramt af irrational frygt, bekymringer og negative tanker. Vi har stor erfaring i at hjælpe lige præcis disse problemstillinger og vil nænsomt og respektfuldt give dig redskaberne til at håndtere situationer, der føles ubehagelige for dig, så du kan stå stærkere i dig selv og bedre fokusere på din indlæring og sociale liv i skolen. 

På workshoppen lærer du at:

- Håndtere dine negative tanker og følelser 

- Skabe en mere realistisk forestilling om dine bekymringer

- Få en større tro på dig selv og dine færdigheder

- Kunne være mere afslappet i sociale sammenhænge

- Lave vejrtræknings -og afspændingsøvelser der giver ro i krop og sind

I forløbet kommer du i kontakt med dig selv på en dybere måde, så du lærer dig selv bedre at kende. Du får mulighed for at undersøge, hvilke vidunderlige egenskaber du indeholder, så du kan finde modet til, at være præcis den du ønsker at være, og gå efter de mål og drømme du har. Vi arbejder med teori og læring i forhold til emnet, mindfullnes, kropslige øvelser, og positive refleksioner. Kroppen er vores bedste vejviser, og i forløbet bliver du bedre til at mærke din krops signaler, så du kan navigere, stå stærkt og selv styre din videre vej i livet.

Vi fortjener alle de bedste muligheder og de skabes bedst, når vi er i mental balance.

Vil du skabe de bedste forudsætninger for dig, så tilmeld dig workshoppen STÅ STÆRKT.

Der vil blive oprettet studiehold af kun 8 deltagere på et forløb. 

Kontakt os for dato for næste opstart.

Pris for forløbet på 4 moduler af 2 lektioner er 1.200,- kr.

Inklusiv 2 opfølgningssamtaler.

Det kræver mod at arbejde med vores indre mentale system og få kigget på de områder der begrænser os og som gør "simple" udfordringer uoverskuelige. Men der er altid en årsag og den kan ofte løses med få simple redskaber. Føler du dig også begrænset og vil du ikke nøjes, så er det en god investering at lære hvordan du håndterer dine udfordringer så du kan opnå det du ønsker dig på en mere fri og glædesfuld måde.  

Undervisere på workshoppen er Psykomotorisk terapeut Marie Hedegaard og  Mastercoach Lene Rosenkrants.

Der vil blive arbejdet med sammenhæng mellem krop og sind, det bevidste og ubevidste jeg og hvilken indflydelse kroppen og kropsbevidsthed har på vores velbefindende. Der arbejdes ud fra et positivist og åbent livssyn, som fanger og kultivere livsglæde, lyst og muligheder.

© 2020 MentalSpace 

CVR. 28 64 39 34

Mental Space

allan@scherfig.dk

3048 3202

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon