WORKSHOP STÅ STÆRKT I DIG SELV 

4 moduler af 2 lektioner 

Ofte har vi mange tanker og forventninger til os selv og lever vores liv med en følelse af utilstrækkelighed.

I gruppeforløbet kommer du i kontakt med dig selv på en dybere måde, så du lære dig selv bedre at kende. Du får mulighed for at undersøge, hvilke vidunderlige egenskaber du indeholder Du finder modet til at være præcis den du ønsker at være og gå efter de mål og drømme du har.

I gruppeforløbet arbejder vi med emner som, selvværd/selvtillid, kropsbevidsthed, egne grænser, energiforvaltning og egenomsorg. Under forløbet bliver du opmærksom på, hvordan dine tanker skaber dine følelser, og hvordan følelserne påvirker din adfærd. Du blive opmærksom på, hvordan dine tanker og følelser skaber din virkelighed, og hvordan du har mulighed for at påvirke/arbejde med disse, så du oplever en større balance, selvværd og ro.

Kroppen er vores bedste vejviser, og i forløbet bliver du blandt andet bedre til at mærke din krops signaler gennem lette øvelser, så du kan navigere, stå stærkt og selv styre din videre vej i livet.

På workshoppen lærer du at:

- Håndtere dine negative tanker og følelser 

- Skabe en mere realistisk forestilling om dine bekymringer

- Få en større tro på dig selv og dine færdigheder

- Lave vejrtræknings -og afspændingsøvelser der giver ro i krop og sind

I forløbet kommer du i kontakt med dig selv på en dybere måde, så du lærer dig selv bedre at kende. Du får mulighed for at undersøge, hvilke vidunderlige egenskaber du indeholder, så du kan finde modet til, at være præcis den du ønsker at være, og gå efter de mål og drømme du har. Vi arbejder med teori og læring i forhold til emnet, mindfullnes, kropslige øvelser, og positive refleksioner. Kroppen er vores bedste vejviser, og i forløbet bliver du bedre til at mærke din krops signaler, så du kan navigere, stå stærkt og selv styre din videre vej i livet.

Vi fortjener alle de bedste muligheder og de skabes bedst, når vi er i mental balance.

Vil du skabe de bedste forudsætninger for dig, så tilmeld dig workshoppen STÅ STÆRKT.

Der vil blive oprettet studiehold af kun 8 deltagere på et forløb. 

Kontakt os for dato for næste opstart.

Pris for forløbet på 4 moduler af 2 lektioner er 1.200,- kr.

Inklusiv 2 opfølgningssamtaler.

Det kræver mod at arbejde med vores indre mentale system og få kigget på de områder der begrænser os og som gør "simple" udfordringer uoverskuelige. Men der er altid en årsag og den kan ofte løses med få simple redskaber. Føler du dig også begrænset og vil du ikke nøjes, så er det en god investering at lære hvordan du håndterer dine udfordringer så du kan opnå det du ønsker dig på en mere fri og glædesfuld måde.  

Undervisere på workshoppen er Psykomotorisk terapeut Marie Hedegaard og  Mastercoach Lene Rosenkrants.

Der vil blive arbejdet med sammenhæng mellem krop og sind, det bevidste og ubevidste jeg og hvilken indflydelse kroppen og kropsbevidsthed har på vores velbefindende. Der arbejdes ud fra et positivist og åbent livssyn, som fanger og kultivere livsglæde, lyst og muligheder.