Hvem er vi

Vores overordnede mål i Mental Space er

  • at du har det godt socialt i skolen, og at du motiveres af dine egne forventninger.

  • at du anerkender dig selv som helt unik med retten til at være dig.

  • at du gennemfører uddannelsen med en god oplevelse.

  • at du har tro på dine egne evner og mod til at vise hvad du kan. 

  • at du føler dig tilpas og i balance i sociale sammenhænge.

  • at du får hjælp og støtte af den samtalepartner der matcher dig bedst.

Vi har I MENTAL SPACE teamet forskellige faglige baggrunde så vil kunne tilbyde dig den helt rigtige ekspertise i forhold din problemstilling og dine præferencer. 

Tilmeld dig enten til en af vores workshops eller book tid til en samtale med en af vores professionelle samtalepartnere i MENTAL SPACE.

MENTAL SPACE teamet

Allan Scherfig

NLP PSYKOTAREPEUT, COACH OG

MENTALTRÆNER

 

Mentaltræner, coach og NLP psykoterapeut. 

Mere end 20 år har han beskæftiget sig med mentaltræning af elitesportsudøvere på internationalt niveau og har bl.a. deltaget til OL og andre store begivenheder som coach og mentaltræner. Arbejder målrettet og fokuseret med fastlagte målsætninger, og skaber mærkbare resultater med dem han samarbejder med.  

Marie Hedegaard 

PSYKOMOTORISK TERAPEUT OG COACH

Uddannet psykomotorisk terapeut og systemisk  coach. Har stor erfaring med at arbejde med unge mennesker. Arbejder i kommunalt og privat regi som mentor i 1-1 samtaler og gruppe workshops. Har speciale i sammenhængen mellem krop og sind og hvilken indflydelse kroppen og kropsbevidsthed har på vores velbefindende. Arbejder ud fra et positivt og åbent livssyn, som favner og kultiverer livsglæde, lyst og muligheder.

Lene Rosenkrants

MASTERCOACH

Uddannet mastercoach, og har flere års erfaring med undervisning og samtaleforløb indenfor personlig udvikling. Fungerer både i privat og kommunalt regi som coach og mentor for unge og skaber store forandringer med bl.a. undervisning og samtaleforløb. I samtalerne er der fokus på sammenhængen mellem krop og sind, det bevidste og ubevidste jeg. De unge arbejder på flere udviklingsniveauer for at skabe de bedste forudsætninger for en positiv og vedvarende forandring. 

Annette Waltersdorff

PSYKOTERAPEUT

Uddannet NLP psykoterapeut, Coach og Mentor. 

Har speciale indenfor unge mennesker med symptomer på stress, angst og irrationelle bekymringer.  Oprindelig uddannet sygeplejerske men har mange år beskæftiget sig som selvstændig.